Maak een afspraak met Willemiek

De Voel je goed avond is een samenwerkingsverband tussen 3 zelfstandig trainers/coaches. Samen vormen zij een ingespeeld team dat garant staat voor een unieke, leerzame en vooral super leuke avond uit.

Echter, het is ook mogelijk om individueel met John, Willemiek of Dennis een afspraak te maken voor een training of coachingsessie.

Als ambitieuze moeder heb je een druk en vol leven. Je voelt je voor heel veel dingen verantwoordelijk; je gezin, je partner, je werk, je sociale leven. Super leuk en gezellig zo’n actief leven maar tja, soms voel je je ook wel erg geleefd.

Je hebt de neiging net even meer voor anderen te zorgen dan voor jezelf. Ondertussen voel jij je niet meer de vrouw die je zou willen zijn. Je voelt je niet energiek, fit, stralend en ook wat te zwaar. Dat maakt je onzeker. Je hebt al vaker geprobeerd een gezondere leefstijl aan te leren om af te vallen. Wellicht door het volgen van een dieet, veel sporten, eetschema’s, calorieën tellen of jezelf zelfbedachte beperkingen opleggen.

Herken je dit?

Verlang jij naar een gezonde leefstijl, passend bij jou en voor je hele leven?

Maar, je hebt geen idee waar te beginnen en de energie ontbreekt een stapje te nemen. Wat als het weer mislukt? En je wordt al moe bij het denken aan veranderingen. Toch maak je elke week weer goede voornemens....om vervolgens weer te balen dat het je niet gelukt is je voornemens vol te houden. Hoe doorbreek je dit?

Als je nu geen actie onderneemt zullen je ongezonde gewoontes zich verder ontwikkelen. Bedenkt eens voor jezelf: hoe zou je je over vijf jaar voelen als je met je huidige leefstijl doorgaat?
Jij verlangt er naar de energieke, fitte en gelukkige versie van jezelf te zijn waarvan je voelt dat je die kan zijn. En je weet dat een gezonde leefstijl met aandacht voor voeding, voldoende beweging en ontspanning belangrijk is om het leven als ambitieuze moeder met plezier te kunnen volhouden.

Het is tijd om dingen anders te doen....

Stop met het volgen van allerlei dieten en methodes.
Ontwikkel je eigen methode!

 

Met kleine stapjes en aanpassingen in je leefstijl kun je de resultaten behalen die jij voor ogen hebt!

Ook jij verdient het om je goed te voelen.
Je bent het waard!

Ik help je!


GRATIS E-BOOK
Hoe je gezonde en blijvende veranderingen kunt maken in je leefstijl, daarover heb ik een e-book geschreven.


'De must do's voor een blijvende en gezonde leefstijl'


Een e-book VOL met inspiratie en tips over hoe jij gezonde EN blijvende veranderingen kunt maken in jouw leefstijl.
Recept Gezonde Tomatensoep

Recept Gezonde Pannenkoeken

Recept Bananencake

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram