Maak een afspraak met Dennis

De Voel je goed avond is een samenwerkingsverband tussen 3 zelfstandig trainers/coaches. Samen vormen zij een ingespeeld team dat garant staat voor een unieke, leerzame en vooral super leuke avond uit.

Echter, het is ook mogelijk om individueel met John, Willemiek of Dennis een afspraak te maken voor een training of coachingsessie.

Denk je vanaf nu aan optimale prestaties en je goed voelen, dan weet je dat je dit met NLP (Neuro Linguïstisch programmeren) en FLOW kunt bereiken.

Flow is de beste staat om tot topprestaties te komen. Een staat waarbij je enerzijds super kalm bent en anderzijds hyper gefocust.

Wil je nog meer weten over het bereiken van je optimale FLOW-staat en leren hoe je dit op afroep kunnen activeren, zodat je je optimaal voelt, het beste presteert en je stoutste dromen kunt realiseren? 

Maak dan een afspraak voor een 1:1 coaching sessie.

(NB Dit wordt in bijna alle gevallen door de werkgever betaald, want de werkgever heeft hier net als jij ontzettend veel baat bij. Wist je dat je tot 5 keer productiever bent in flow? Dat betekent dat je bij een full time job alleen nog maar 's maandags hoeft te werken ;-)).

Of ben je benieuwd hoe je met je hele team in groepsFLOW komt?

Hoe je een hoog presterend team bouwt, waarbij je de productiviteit, motivatie en creativiteit van het team boost.

Informeer dan naar de mogelijkheden van een teamsessie door een e- mail te sturen naar info@flowpeakperformance.nl

Ik bespreek graag met je wat de mogelijkheden zijn!


The Flow Cycle

The Flow Channel

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram