Voel je goed workshop | Incompany | POB

Voel je goed workshop | Incompany
De Voel je goed workshop is een bijzonder event waarbij leren, vitaliteit en gezelligheid centraal staan tijdens 3 onderwerpen, op 1 dagdeel met 1 thema. Voel je goed.

Think Good
Tijdens het eerste gedeelte van de Voel je goed workshop legt gecertificeerd NLP trainer en coach John van der Haven uit hoe jij door jouw brein gemindf*ckt wordt. Bovendien leert hij je hoe je met 1 simpele beweging in een split second een goed gevoel kunt oproepen.

Eat Good
Het tweede deel van de workshop wordt verzorgd door voeding en mindsetcoach Willemiek van Dam. Willemiek geeft je op een verrassende wijze Tips & Tricks op het gebied van voeding en mindset. Na deze workshop kijk jij nooit meer hetzelfde naar etiketten op voedingsmiddelen!

Feel Good
En tijdens het derde en laatste deel vertelt Flow Peak Performance coach Dennis Oomes hoe je zo snel als mogelijk in de Flow komt. Of het nu om je werk, hobby of sport gaat, jij wordt veel effectiever! Wist je trouwens dat je tot 5 keer productiever bent in flow? Dat betekent dat je bij een full time job alleen nog maar 's maandags hoeft te werken :-).


‘Ik denk dat het voor bedrijven zeker interessant kan zijn. Met de flow zag ik connecties met hoe we bij ons op het werk ook werken met SMART doelen en actie plannen op week niveau met concrete doelen gekoppeld aan een roadmap met het uiteindelijke doel in zicht. Goede gezonde werknemers zijn voor ieder bedrijf van belang. Voor sommige functies is spreken voor grote groepen ook belangrijk waarbij de voel je goed oefeningen uitkomst kunnen geven’

Van theater naar bedrijf
De Voel je goed workshop komt voort uit een succesvolle theaterproductie en is een samenwerking van 3 trainers waarbij medewerkers op een laagdrempelige, down to earth en humorvolle wijze, bewezen tools aangereikt krijgen om zich (weer) goed te voelen, eetgewoontes te verbeteren en hun motivatie & productiviteit te vergroten. Juist nu zo belangrijk:

Veel meer mensen melden zich ziek omdat ze er mentaal doorheen zitten

Het aantal ziekmeldingen op het werk is weer bijna terug op het niveau van voor de coronapandemie. Maar het aandeel van het zogenoemde psychisch verzuim daarin is juist flink gestegen.

Lees verder...

'Het zijn drie hele leuke instructeurs die de thema's behandelen. Zij dragen een leuke energie met zich mee. Ook is het interactief wat de aandacht fijn bij de presentaties houdt'

 Voel je goed workshop | Incompany Promo Video

Drie onderwerpen op 1 dag(deel) met 1 zeer actueel thema op de werkvloer. Voel je goed.
De Voel je goed workshop is laagdrempelig, vol met humor, interactief, down to earth, leerzaam en voor echt iedereen leuk.
 

Ook als je je gewoon prima voelt. Je hoeft namelijk echt niet ziek te zijn om beter te worden.

Deel I John van der Haven | Think Good (Brein)
Stress en piekeren tegengaan

Deel II Willemiek van Dam | Eat Good (Vitaliteit)
Eetgewoontes en levensstijl verbeteren

Deel III Dennis Oomes | Feel Good (FLOW)
Focus beter en werk effectiever met FLOW


Dus, wil jij ook meer motivatie, effectiviteit en gezondheid onder jouw medewerkers, boek de Voel je goed workshop, want daar krijgen zij een positieve boost van en nemen ze écht iets van mee!

 Humor | Interactief | Onderscheidend | Leerzaam | Leuk om te doen

'Het zet je weer even op scherp, geeft inzichten die je kunt inzetten. Ik denk dat het voor een organisatie belangrijk is dat medewerkers zich goed voelen plus het geeft leidinggevende een ingang om na de workshop in gesprek te gaan over je mentaal & fysiek goed voelen en over voeding'

Voel je goed avond | POB
Heb jij een Persoonlijk Opleidingsbudget (POB) van jouw werkgever? Laat deze kans dan niet liggen, want de Voel je goed avond is een super leuk event waar je écht een positieve boost van krijgt en ook nog eens iets van meeneemt!

Veel werkgevers stellen jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Uit onderzoek blijkt echter dat 40% van de werknemers dit budget niet benut. Dat is zonde, want vaak vervalt jouw budget het volgende jaar.

Vaak is de werknemer vrij om te bepalen waar het budget aan besteed wordt en is goedkeuring van de werkgever helemaal niet nodig. 

Maak daarom gebruik van jouw Persoonlijk Opleidingsbudget en schrijf je in voor de Voel je goed avond!

Heb jij nog geen Persoonlijk Opleidingsbudget? Kom vandaag nog in actie en zoek uit of jouw werkgever een opleidingsbudget beschikbaar stelt en of je hier in aanmerking voor komt!

Voel je goed avond Promo Video

De Voel je goed avond staat garant voor een avond vol praktische tips, kennis, verhalen, humor en gezelligheid. 

Een avond rondom de 3 Voel je goed onderwerpen Think Good, Eat Good en Feel Good met als centraal thema Voel je goed, want dat wil jij toch ook?

‘Hele leuke, leerzame avond. Bruikbare tips en tricks. De sprekers zorgen dat je geboeid blijft door leuke en verrassende manieren van presenteren. Aanrader!’

Na deze avond weet jij:
- Wat je kunt doen om stress en piekeren tegen te gaan (John van der Haven | Think Good (Brein)
Leer hoe je met 1 simpele beweging in een split second een goed gevoel kunt oproepen

- Hoe jij jouw eetgewoontes en levensstijl kunt verbeteren (Willemiek van Dam | Eat Good (Vitaliteit)
Na deze workshop kijk jij nooit meer hetzelfde naar etiketten op voedingsmiddelen!

- En waarom je met FLOW jezelf veel beter kunt focussen en tot 5x effectiever kunt werken (Dennis Oomes | Feel Good (FLOW)
Dat betekent dat je bij een full time job alleen nog maar 's maandags hoeft te werken :-)

'Echt een aanrader deze voeljegoed bijeenkomst. Op een vrolijke manier krijg je tools aangereikt om je zo fijn, gezond en positief mogelijk te voelen in je dagelijks leven. Echt een eye-opener!'

De Voel je goed workshop werkte eerder voor en samen met oa:


Voel je goed workshop Jong Eneco

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram