Voel je goed workshop | Incompany

Voel je goed workshop | Incompany
De Voel je goed workshop is een bijzonder event waarbij leren, vitaliteit en gezelligheid centraal staan tijdens 3 onderwerpen, op 1 dagdeel met 1 thema. Voel je goed.

Van theater naar bedrijf
De Voel je goed workshop komt voort uit een succesvolle theaterproductie en is een samenwerking van 3 trainers waarbij medewerkers op een laagdrempelige, down to earth en humorvolle wijze, bewezen tools aangereikt krijgen om zich (weer) goed te voelen, eetgewoontes te verbeteren en hun motivatie & productiviteit te vergroten. Juist nu zo belangrijk!

Voel je goed workshop | Incompany Promo Video

'Het zet je weer even op scherp, geeft inzichten die je kunt inzetten. Ik denk dat het voor een organisatie belangrijk is dat medewerkers zich goed voelen plus het geeft leidinggevende een ingang om na de workshop in gesprek te gaan over je mentaal & fysiek goed voelen en over voeding'

Diverse reviews van de Voel je goed Workshop bij de Gemeente Gouda op 7-11-2022. 

Voel je goed workshop Achmea Secretaressedag 2023

'Het zijn drie hele leuke instructeurs die de thema's behandelen. Zij dragen een leuke energie met zich mee. Ook is het interactief wat de aandacht fijn bij de presentaties houdt'

'Het bood direct handvatten om in de praktijk toe te kunnen passen'

'Ik vond het een leuke afwisseling van de drie onderdelen en het was goed gericht op herkenbare gedachtes en thema's'

'Investering in de gezondheid van medewerkers'

'Je wordt weer wat mee bewust over voeding, maar ook over het werken in een Flow hoe dat werkt en hoe je dat kunt managen'

'Het geeft een kort en snel overzicht van verschillende aspecten van het je goed voelen waar je wat aan kan doen'

'Leuke middag, compleet verhaal'

'Goede bruikbare info'

De Voel je goed workshop is laagdrempelig, vol met humor, interactief, down to earth, leerzaam en voor echt iedereen leuk. Ook als je je gewoon prima voelt. Je hoeft namelijk echt niet ziek te zijn om beter te worden.

Er zijn 2 varianten van de Voel je goed workshop. Eén waarbij wij het Voel je goed theaterprogramma in een ochtend of middag geven op locatie. 

En een uitgebreidere versie waarbij wij na het programma de deelnemersgroep in 3-en verdelen en met elke groep een verdiepingsslag maken op het gebied van Think Good, Eat Good en Feel Good.

Veel meer mensen melden zich ziek omdat ze er mentaal doorheen zitten

Het aantal ziekmeldingen op het werk is weer bijna terug op het niveau van voor de coronapandemie. Maar het aandeel van het zogenoemde psychisch verzuim daarin is juist flink gestegen.

Lees verder...

De Voel je goed workshop is een super leuk event voor jouw medewerkers waar zij echt een positieve boost van krijgen.

En daarnaast heel veel tips&tricks om:

- Zich beter te kunnen focussen
- Stress en piekeren tegen te gaan
- En om eetgewoontes te verbeteren

Wil jij ook meer motivatie, effectiviteit en gezondheid onder jouw medewerkers, vul onderstaand contactformulier in, want wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!


Ondernemer worstelt met quiet quitter: ’Ook jongere zit tegenwoordig tijd uit’

Door JESSICA NUMANN
07 nov. 2022 in ONDERNEMEN

AMSTERDAM - Nooit meer taken oppakken dan strikt nodig en stipt om vijf uur ’s middags uitklokken: een gebrek aan betrokkenheid bij het werk speelt vooral onder jongere generaties en heeft nu een naam: quiet quitting. Waar komt deze trend vandaan en wat moet je ermee als ondernemer?

Lees verder...

Quiet Quitting | John Licensed NLP Trainer

'Wetenschappelijk onderzoek van McKinsey & Company bewijst dat medewerkers in FLOW een boost in productiviteit krijgen van maarliefst 500%! FLOW kan daarom kan een effectieve bijdrage leveren om Quiet Quitting tegen te gaan' - Dennis Oomes Peak Performance coach

TIP!
Wist je dat de Voel je goed workshop ook leuk als personeelsdag, event of bedrijfsuitje is?

Of als Voel je goed rally waarbij er telkens op een andere locatie een volgende spreker een presentatie geeft.

Of neem jouw team mee naar Theater Toverlei in Leiderdorp of een ander theater bij jou in de buurt voor een echt avond,- of middag uit gevoel!

Op maat gemaakt! ‘Ik denk dat het voor bedrijven zeker interessant kan zijn. Met de flow zag ik connecties met hoe we bij ons op het werk ook werken met SMART doelen en actie plannen op week niveau met concrete doelen gekoppeld aan een roadmap met het uiteindelijke doel in zicht. Goede gezonde werknemers zijn voor ieder bedrijf van belang. Voor sommige functies is spreken voor grote groepen ook belangrijk waarbij de voel je goed oefeningen uitkomst kunnen geven’

De Voel je goed workshop werkte eerder voor en samen met oa:


Voel je goed workshop Jong Eneco


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram