Opleider Informatie

De Voel je goed workshop komt voort uit een succesvolle theaterproductie en is een samenwerking van 3 trainers waarbij medewerkers op een laagdrempelige, down to earth en humorvolle wijze, bewezen tools aangereikt krijgen om stress en piekeren tegen te gaan (Think Good), eetgewoontes te verbeteren (Eat Good) en gefocust te werken met FLOW (Feel Good).

Zowel als ochtend of middagprogramma te boeken voor meer motivatie, effectiviteit en gezondheid onder jouw medewerkers.


Humor | Interactief | Onderscheidend | Leerzaam | Leuk om te doen

Van theater naar bedrijf
Op donderdag 18 november 2021 vond de eerste Voel je goed avond in Theater Toverlei in Leiderdorp plaats. Een unieke en gezellig locatie.

Nadat het publiek gratis had kunnen parkeren pal voor het theater gingen om 19.00 uur de deuren open en stonden koffie, thee en healthy snacks klaar, waarna om 19.30 uur de avond van start ging.

Drie sprekers, met 3 onderwerpen op 1 avond die voorbij vloog voordat je er erg in had. En of dit nu kwam door de hypnose, de power snacks of de Flow waar iedereen in zat, we weten het niet. Feit is wel dat dat de onderwerpen zo naadloos op elkaar aansloten dat iedereen niet alleen met een goed gevoel naar huis ging, maar ook nog eens met heel veel tips & tricks om zich ook goed te blijven voelen!

Aan de hand van de leuke en enthousiaste reacties van onze bezoekers sprak het voor zich dat een tweede, een derde en nog veel meer Voel je goed avonden niet lang op zich zouden laten wachten. Omdat wij vandaag beter willen zijn, dan gisteren en morgen beter dan vandaag worden de avonden steeds meer uitgebreid met bijvoorbeeld muziek van Jonas Brøg en boekenstands van onder andere Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij.  De Voel je goed avond krijgt dan ook een gemiddeld beoordelingscijfer van een 8,5 van onze bezoekers!

'Hele goede inhoud, waarvan je eigenlijk wil creëren dat iedereen deze kennis als basis heeft. Ik vond het mooi aansluiten bij de behoeften van de mensen tegenwoordig. Ingespeeld op de actualiteit. Een hele fijne, leerzame avond waarin er veel interactie was. Ik zou deze avond zeker aanraden, aan iedereen eigenlijk! De basis voor de rest van je leven'

Persoonlijk Opleidingsbudget (POB)
Veel werkgevers stellen jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Maar uit onderzoek blijkt dat 40% van dit budget helemaal niet wordt benut. 

Vaak worden trainingen vanuit het bedrijf aanbevolen die standaard zijn of niet relevant en daarom maken werknemers er geen gebruik van. Ook al betaalt de werkgever de opleiding!

De Voel je goed avond is daarom een uitkomst voor iedereen met een Persoonlijk Opleidingsbudget. De Voel je goed avond staat namelijk garant voor een avond vol praktische tips, kennis, verhalen, humor en gezelligheid. Het is een super leuk event waar je écht een positieve boost van krijgt en ook nog eens iets van meeneemt!

Kijk, dat is WIN-WIN voor zowel werknemer als werkgever, want welke werkgever wil er nu geen bevlogen, gezonde en gemotiveerde medewerkers.


Incompany
Daarnaast is de Voel je goed workshop ook Incompany te boeken.

Er zijn 2 varianten. Eén waarbij wij het Voel je goed theaterprogramma in een ochtend of middag geven op jouw locatie. En een uitgebreidere versie waarbij wij na het programma de deelnemersgroep in 3-en verdelen en met elke groep een verdiepingsslag maken op het gebied van Think Good, Eat Good en Feel Good.

Daarnaast is de  Voel je goed workshop ook leuk als personeelsdag of bedrijfsuitje. Er is zelfs een Voel je goed rally mogelijk in de zomer waarbij er telkens op een andere locatie een volgende spreker een presentatie geeft.

Of neem jouw hele team mee naar een theater bij jou in de buurt voor een echt avond,- of middag uit gevoel!

Tijdens de workshop krijgen jouw medewerkers bewezen tools aangereikt krijgen om zich (weer) goed te voelen, eetgewoontes te verbeteren en hun motivatie & productiviteit te vergroten.

Studytube
De Voel je goed workshop is nu ook te boeken op Studytube of Springest!

"Bij Studytube geloven we dat het voor bedrijven van levensbelang is om toekomstgericht te zijn. Nu meer dan ooit. Daarom bieden wij een alles-in-één leerplatform dat je medewerkers inspireert om zelf aan hun eigen toekomst te werken. Want jouw bedrijf is pas toekomstgericht als je medewerkers dat ook zijn"

'Het zet je weer even op scherp, geeft inzichten die je kunt inzetten. Ik denk dat het voor een organisatie belangrijk is dat medewerkers zich goed voelen plus het geeft leidinggevende een ingang om na de workshop in gesprek te gaan over je mentaal & fysiek goed voelen en over voeding'

De Voel je goed workshop werkte eerder voor en samen met oa:


Voel je goed workshop Jong Eneco

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram