Maak een afspraak met John

De Voel je goed avond is een samenwerkingsverband tussen 3 zelfstandig trainers/coaches. Samen vormen zij een ingespeeld team dat garant staat voor een unieke, leerzame en vooral super leuke avond uit.

Echter, het is ook mogelijk om individueel met John, Willemiek of Dennis een afspraak te maken voor een training of coachingsessie.

Tijdens de Voel je goed avond komen er diverse onderwerpen voorbij zoals voeding, flow en muziek.

En tijdens het eerste deel van de avond, mijn deel, komen er, zonder dat je het merkt ;-), diverse NLP technieken voorbij, zoals onder andere Acting for real, submodaliteiten, ankeren en we sluiten af met een super relaxte ontspanningsoefening waarbij je leert om met 1 beweging een goed gevoel aan te zetten. Ongelooflijk maar waar! NLP biedt je dan ook onvoorstelbaar veel tools om je problemen met ogenschijnlijk simpele stappen snel de baas te worden.

Als eigenaar van Toolbox Training & Coaching help ik je daar graag bij.

Op het gebied van 1 op 1 coaching (Angst en fobie zoals onder andere vliegangst, claustrofobie, hoogtevrees, public speaking, examenvrees) en op basis van incompany workshops en communicatietrainingen (rapport, taalpatronen, feedback).

Daarnaast kan ik middels het Neurogram evolutionaire gedragspatronen in kaart brengen. Voor jou, maar ook zakelijk voor teams.

Voor heel veel coaches geldt dat zij een ander wel goed kunnen vertellen hoe het moet, maar dit vergeten op zichzelf toe te passen. De schoenenpoetser met ongepoetste schoenen. Ik kan en doe beide. Dat doe ik snel, down to earth, zonder nonsens en met een duidelijke en heldere uitleg.

Interesse? Neem dan snel eens een kijkje op mijn website www.toolboxtrainingencoaching.nl


Maak kennis!
Ben je naar aanleiding van de Voel je goed avond enthousiast geworden over NLP, wil jij daar meer over weten, maar is meteen een volledige opleiding van € 1.975,- even een brug te ver voor je?

Dan heb ik voor jou de oplossing!

https://www.toolboxtrainingencoaching.nl/NLP-voor-jou/NLP-Intro-avonden/

Want wanneer je je hierin herkent, schrijf je dan in voor de NLP Introductie avonden in Leiderdorp, want dan maak je op een laagdrempelige, gezellige en ongedwongen wijze op de best mogelijke manier kennis met NLP. Drie interactieve en vooral leuke avonden waarbij je in een ontspannen sfeer leert wat NLP is, wat je er mee kunt en of het iets voor jou is.

Alles komt goed - Speech Toastmasters

Incompany training

Three Dogs - Speech Toastmasters

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram