Eerstvolgende avonden:


Voel je goed avond Promo Video

De Voel je goed avond
Echt een keer iets anders.

Een avond uit waarbij leren, vitaliteit en gezelligheid centraal staan tijdens de 3 onderwerpen - Think Good (Brein), Eat Good (Vitaliteit) en Feel Good (FLOW) -, op 1 avond met 1 thema. Voel je goed.

Interactief, praktisch toepasbaar (zowel thuis als op het werk) en voor iedereen leuk.

Op een laagdrempelige, down to earth en humorvolle wijze, krijg je tijdens deze bijzondere avond bewezen tools aangereikt op het gebied van:

Think Good (Brein)
John van der Haven
Gecertificeerd NLP Trainer

Tijdens het eerste deel van de Voel goed avond leert John je hoe je met spanning en stress kunt omgaan. Bijvoorbeeld wanneer je een presentatie moet geven voor een grote groep mensen. Tenslotte wordt spreken in het openbaar wereldwijd het vaakst genoemd als allergrootste angst. Daarnaast krijg je een ogenschijnlijk simpele, maar super handige tool in handen om je emoties de baas te worden. En dat op een wel heel bijzondere manier.

Eat Good (Vitaliteit)
Willemiek van Dam
Voeding en Mindsetcoach

Lekker in je vel zitten. Zowel thuis als op het werk. Na de pauze geeft Willemiek je op interactieve en verrassende wijze heel veel Tips & Tricks op het gebied van voeding en mindset. Ze ontkracht de meest voorkomende voedingsmythes en legt uit dat het aanpassen van je levensstijl heel veel beter werkt, dan welk dieet dan ook. Na deze avond kijk jij nooit meer hetzelfde naar etiketten op voedingsmiddelen!

Feel Good (FLOW)
Dennis Oomes
FLOW Peak Performance coach

FLOW, de meest optimale staat van ervaring. Sporters kennen het, muzikanten kennen het en jij ook. Want, soms heb je van die momenten dat alles vanzelf lijkt te gaan. De tijd staat voor je gevoel stil en het werk vliegt uit je vingers. Sterker, in FLOW blijk je wel tot 5x effectiever te zijn! Werk je Full Time, dan hoef je alleen nog maar op maandag naar je werk ;-). In het derde en laatste deel van de avond vertelt Dennis, aan de hand van een humoristisch en persoonlijk verhaal, hoe je in deze FLOW staat komt.

Een super leuke avond uit waar je ook nog iets van meeneemt. Leren, vitaliteit en gezelligheid. Schrijf je snel in!

Voel je goed workshop | Incompany Promo Video

Een unieke avond uit
De Voel je goed avond staat garant voor een avond vol praktische tips, kennis, verhalen, humor en gezelligheid. 

Op een laagdrempelige en interactieve manier krijg je super handige tools aangeboden om stress en piekeren tegen te gaan, eetgewoontes te verbeteren en om effectiever te werken.

Entree € 20,- per persoon. Parkeren is gratis en koffie, thee en healthy snacks & drinks zijn inclusief!

 De beschikbaarheid is beperkt, dus meld je snel aan!

 ‘Wat een bijzondere avond met 3 fantastische coaches. Deze voel je goed avond geeft je echt iets om over na te denken. Van ontvangst tot het einde word je goed verzorgd, gezonde snacks en drinken, overal is aan gedacht. Ik ben blij dat ik er erbij was’

Geslaagde derde editie Voel Je Goed avond in Sterrentuin

20 oktober 2022
LEIDERDORP
- In de Sterrentuin in Leiderdorp vond 13 oktober de Voel Je Goed avond plaats. Dit was de derde editie van deze avond waarbij in een uitverkochte Theaterzaal van Toverlei, diverse presentaties gegeven werden over hoe mensen na corona weer lekker in hun vel kunnen zitten.

Lees verder...

Programma II
Geregeld verzorgen John, Willemiek en Dennis ook een tweede interactief en afwisselend programma met verschillende nieuwe onderwerpen rondom de vaste thema’s Think Good (Brein), Eat Good (Vitaliteit) en Feel Good (FLOW).

Na deze avond krijgt jouw zelfvertrouwen een boost, leer je anderen beter inschatten, krijg je slimme tips om gezonder te leven, vind je onder andere jouw passie en krijg je de tools in handen om jouw grootste uitdaging te overwinnen.

Aanbieding
Het is niet noodzakelijk om eerst programma I te hebben gezien. Maar, heb je deze nog niet gezien of wil je deze avond gewoon nog eens meemaken, bijvoorbeeld om je kennis weer eens op te frissen, boek dan beide avonden tegelijk, want dan betaal je geen € 40,- maar € 35,- per persoon!

Een avond uit rondom de 3 Voel je goed onderwerpen. Think Good, Eat Good en Feel Good met als centraal thema Voel je goed, want dat wil jij toch ook?

 Wil je niets missen?

 John van der Haven
- Think Good -
Brein

Willemiek van Dam
- Eat Good -
Vitaliteit

Dennis Oomes
- Feel Good -
FLOW

De Voel je goed avond in de media

Eerstvolgende avonden:

 De Voel je goed workshop werkte eerder voor en samen met oa:


Voel je goed workshop Jong Eneco


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram