Voel je goed avond - Nieuwsbrief

Nieuwsbrief #3

Inspiratie video's

Hoe gaat het met je?

Zo vlak voor de zomervakantie willen wij jou inspireren met een aantal video's zodat jij je goed blijft voelen. Bekijk ze allemaal!

Fijne zomer!

Groet,
John, Willemiek & Dennis

Think Good

Alles komt goed

Bekijk de inspirerende speech die John onlangs gaf bij Toastmasters.

Pas wanneer jij beseft dat alles eindig is, pas dan, pas dan, komt alles goed.
Eat Good

Overnight Oats

Een heerlijk ontbijtje zonder POESPAS van Willemiek; hierbij mijn standaard versie van Overnight Oats:Neem wat havermout, zoveel jij lekker vindt. Giet er (plantaardige) melk bij zodat al het havermout 'onder' de melk zit. Voeg kaneel en wat rozijntjes toe en zet het bakje een nacht in de koelkast. 

De volgende ochtend haal je het bakje eruit, giet het in een steelpannetje en lekker opwarmen. Uiteraard kan je het ook in de magnetron opwarmen.

Ik snij een banaantje in stukjes en ook een appeltje en voeg dit koude fruit toe aan de warme havermout.
Eet smakelijk!!

Check https://www.instagram.com/willemiekvandam.nl/ voor nog veel meer lekkere recepten!

Feel Good

Podcast – The Iron Man Dennis

Soms ben je niet vooruit te branden en soms lijkt alles wel vanzelf te gaan. Sporters zeggen dan dat ze in the zone zijn, muzikanten zijn in the groove en kunstenaars hebben inspiratie.

Wetenschappers noemen dit verschijnsel "flow". Een proces in de hersenen waarbij uitdaging en vaardigheid in verhouding zijn. Flow is de beste staat om tot topprestaties te komen. Een staat waarbij je enerzijds super kalm bent en anderzijds hyper gefocust.

Tijdens de derde Voel je goed avond podcast legt Peak Performance coach Dennis uit hoe je snel in flow komt (wist je dat je tot 5 keer productiever bent in flow? Dat betekent dat je bij een full time job  alleen nog maar 's maandags hoeft te werken ;-)), maar ook dat je er ook zo weer uit kan zijn. Immers, het moment dat je er bewust van bent dat je in flow bent, dan is het ook zo weer weg.

Dennis heeft de proef op de som genomen en waar hij voorheen de fiets alleen gebruikte om mee naar de snackbar te gaan heeft hij met behulp van flow uiteindelijk The Iron Man volbracht.

Een verhaal over strugglen, ijskoud buitenwater en buitengewone prestaties!

Met tips, tricks, verhalen, interviews én heel veel luisterplezier!

Ook te beluisteren via:
Anchorfmhttps://ap.lc/sHvQQ
Spotifyhttps://ap.lc/wHXnx
Applehttps://ap.lc/1B1X3
Googlehttps://ap.lc/MdWzi
Overcasthttps://ap.lc/8v1w0
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram